Bamboo Guest House

bamboo-pool

Tropisk trädgård med vatten och fågelsång

Bamboo, the guest house är ett väldigt charmigt och tokigt annorlunda guest house som ligger i kuststaden Knysna, i hjärtat av Garden Route. Gästhuset är beläget mitt emellan två golfbanor, bara fem minuter i bilen från Knysnas centrum. Trots att gästhuset ligger så nära centrum gör den djungelliknande växtligheten att det känns som om man befinner sig mitt ute i regnskogen. Det är mycket färger och konstnärligt inrett och din underlandsresa börjar redan vid parkeringsplatsen.

bamboo-surroundings-private-garden-entrances

Bamboo har 14 rum varav 3 sviter med egen ingång. Alla rum har tv, kylskåp och möjlighet att koka te eller kaffe. Vissa rum har öppen spis med eldningsmöjligheter.

Från rummen har man direktkontakt med den prunkande trädgården och en egen privat terrass.

bamboocollage1

Måltider kan ordnas på beställning - även en traditionell sydafrikansk braai (grillkväll) för dem som önskar. Det underbara och utomordentligt trevliga värdparet Gordon och Jaynie hjälper gärna till med att ordna utflykter och andra arrangemang. Vad sägs om kanske en tur med gästhusets egen båt för sundowners (drinkar), möjligheten till att prova ostron för första gången eller picnic vid lagunen?

extpool

Här kan du se priser för våra boenden i Övriga Sydafrika

Priserna är inte garanterade och kan när som helst ändras.

Posted in Garden Route.