Seringa Lodge

pool

Soluppgångens land

Seringa Lodge ligger i utkanten av den lilla pittoreska staden White River i Mpumalanga-provinsen. Området är känt för sin storslagna natur med fantastiska vyer och sitt rika djurliv. Allt detta tillsammans med närheten till Krugerparken gör att Seringa kan erbjuda det perfekta boende när man vill utforska allt som Mpumalanga har att erbjuda. Mpumalanga betyder förresten "Platsen där solen går upp".

Seringa-collage2

Ägarna Cecilia och Roger Briggs har skapat en smakfullt inredd lodge i afrikansk stil. Cecilia är svenska, har lång erfarenhet av södra Afrika, och är dessutom utbildad gourmetkock.

Seringa Lodge erbjuder Bed and Breakfast. De flesta gäster väljer också möjligheten att njuta av Cecilias matlagningskonster. Middagarna består av en trerättersmeny med influenser av både sydafrikansk och internationell mat. Egenodlade grönsaker och frukter utgör basen.

bord

Lodgen, som är ett fint och hemtrevligt gammalt hus med halmtak, ligger i en parkliknande trädgård på sex hektar med vackra afrikanska träd och pool. Utsikten över det närliggande berget, Legogote Mountain ”The Lion Head”, är magnifik.

Den stora trädgården och poolen ger gästande barn stora möjligheter till att fritt leka. Området är malariafritt.

Seringa-collage

Salongerna har teakgolv och den typiska afrikanska takhöjden för att få ett behagligt inomhusklimat under varma sommardagar samt en stor öppen spis för kyliga vinterkvällar. Det finns ett separat TV-rum med satellit-TV och bar. Utomhus en stor täckt terrass. Så efter dagens upplevelser finns det flera olika ställen där man kan vila ut och samla inspiration inför nästa dag.
Seringa Lodge har åtta dubbelrum, alla med eget badrum. Ett av rummen har dessutom ett intilliggande barnrum med plats för tre sängar. Alla rum har utsikt over trädgården.

Här kan du se priser för våra boenden i Övriga Sydafrika

Priserna är inte garanterade och kan när som helst ändras.

Posted in Mpumalanga.