Förslag 6
Krugerparken samt Kapstaden

Två veckor med safari på privat lodge i Kruger / Sabi Sands / Thornybush samt Kapstaden.

 

selfdrivemap06Dag 1. 

Johannesburg. Bo småskaligt i en trevlig del av staden med restauranger, caféer och nattliv. Bo på B&B. Prisidé R325 per person per natt (p.p.p.n.)

Dag 2. 

Med hyrbil kör ni norrut mot Krugerparken men stannar på vägen för att uppleva Blyde River Canyon med alla dess naturfenomen. Bo över minst en natt på vägen

Dag 3. Ut och se God's Window, Rorke's Luck potholes och alla andra sevärda naturfenomen. Övernattning.

Dag 4. 

Vidare mot Krugerparken och Sabi Sands eller Thornybush privata naturreservat som gränsar till själva nationalparken. Bo på privat game lodge där ni blir bortskämda med lite lyx. Anländ lagom till lunch för att säkert hinna med eftermiddagens guidade tur som ingår. Körtid 2-3 timmar.

Pris från R1350 p.p.p.n. inkl all mat och 2 guidade turer per dag.

Dag 5. 

Stannar ni kvar på samma lodge. Här får ni all mat serverad och blir tagna ut på guidade turer med erfarna viltvårdare och spårare som kan allt om djuren och naturen. Det bär rakt ut i bushen, genom buskage och över torra flodbäddar. Ni kommer djuren riktigt inpå livet.

Dag 6. 

Efter frukost lämnar ni lodgen och kör mot Johannesburg igen. På vägen kan ni köra in i själv Krugerparken på upptäcktfärd med egna bilen. Bo på samma B&B som dag 1 i Johannesburg.

Alternativt väljer ni ett av våra safaripaket. En natt före safarin i Johannesburg är ett måste och en natt efter rekommenderas.

Dag 7- 14. 

Flyg ner till Kapstaden, ta ut en hyrbil på flygplatsen och kör till ert boende strax utanför centrum. Här stannar ni resten av tiden och med hjälp av tips från er värd, upptäcker ni Kapstaden med omgivningar. Ni kan göra allt på egen hand eller boka in er på några guidade turer.

 

Prisidé högsäsong 2018-2019:

Safari i ”The greater Kruger area” i privat reservat från R2950 per person per natt (p.p.p.n.)

x 2 nätter R5900 p.p.

11 nätter på B&B från cirka R750 p.p.p.n.

Hyrbil 4 dagar från Johannesburg och 7 dagar: våra modeller

Transport Joburg-safari kan ordnas för cirka R3000 enkel resa.

OBS, priserna kan ändras utan förvarning.

Posted in Med egen bil.