Övriga destinationer

Även om våra vanligaste och populäraste destinationer är Sydafrika och Tanzania, brinner vi för att visa upp hela Afrikas mångfald. Det finns så mycket att upptäcka och vi hoppas att ni, liksom vi, vill återkomma gång på gång på gång. Botanisera bland sidorna eller kontakta oss för att få veta mer.

Missa inte dessa resmål

Afrika är en mångfald av upplevelser. Olika länder, olika folkslag och olika natur. Här är några av våra favoriter.

Victoriafallen

Rovos Rail Victoria Falls

En höjdpunkt på vilken afrikaresa som helst – Viktoriafallen är ett måste! Detta oavsett om du kommer att åka vidare till Namibia, Botswana eller om du kommit hit med hjälp av lyxiga Rovos Rail. Afrikas största vattenfall är värd åtminstone tre dagar – då hinner du uppleva fallen och alla aktiviteter som går att göra i området.

Mauritius

Mauritius är drömresmålet för dig som gillar relax på stranden, mängder med olika vattenaktiviteter, cocktails i solnedgången och fantastisk mat. Den tropiska paradisön passar dig som ska på smekmånad lika bra som dig som gillar golf eller vill åka på solsemester med hela familjen. Vi rekommenderar varmt att du bokar en vistelse på Mauritius som en avkopplande avslutning på din häftiga safariupplevelse.

Namibia

Namibia, Namiböken

Vill du ha naturupplevelser utöver det vanliga är Namibia platsen för dig. Här finns öppna vidder, ett vilt och storslaget land men ändå är det så enkelt att resa runt. Och en resa genom Namibia är för livet, något du aldrig glömmer.

Vi har flertalet resor och upplevelser i Namibia. Missa inte Etosha, den jättelika nationalparken i norr, världens äldsta öken eller världens högsta sanddyner i Sossusvlei.