Svenska Afrikakompaniet

Välkommen till Afrika!

Vi har funnits på plats i Sydafrika sedan 1993 och kan vår region grundligt. Svenska Afrikakompaniets specialitet är skräddarsydda resor för privatpersoner, familjer och grupper. Helst bokar vi de där små personliga och vänliga ställena det finns så gott om: stugor, guesthouses, B&B och lägenheter – och undviker de stora opersonliga hotellen. Vi jobbar framför allt i Södra Afrika samt Tanzania och Zanzibar, men vi kan erbjuda mycket mer. I södra Afrika ordnar vi boende, safari och hyrbil till superpris för egna utflykter till bergen, till vandringslederna, vingårdarna och stränderna lite längre bort. Samt guidade turer i och omkring Kapstaden.

Vi har dessutom många alternativ på safari i Östra och Västra Kap, Madikwe, Krugerparken eller de privata naturreservaten intill Kruger. Samt långresor in i grannländerna Botswana, Namibia, Moçambique, Zimbabwe och Zambia.

I Tanzania ordnar vi safari i alla de bästa viltreservaten, inklusive Serengeti, Ngorongoro, Selous och Ruaha. Varför inte kombinera med en bad- och solsemester på Zanzibar?

Utforska de många alternativ som finns här på vår hemsida och ring eller skicka ett mail med era önskemål. Vi syr ihop något som passar - allt från gourmetresor till campingäventyr i Afrikas vilda bush.

Tina Sayed Nestius

Annika Haslecker, Tina Sayed Nestius och Bente Rieser.

Svenska telefonnummer: 08-55921188, 08-50004409
(Vi svarar på de svenska numren oavsett i vilket land vi befinner oss, utan extra kostnad för dig)

Sydafrikansk telefonnummer: +27 21 8136013

Epost: info [a] afrikakompaniet [punkt] se

Om kontoret råkar vara obemannat när ni ringer så skicka ett mejl så hör vi av oss, oftast redan samma dag.

Här kan du skicka frågor eller bokningar:

Så här jobbar vi

Det kostar inte mer att boka via oss.
• En resa till Afrika kräver planering, speciellt i högsäsong är mycket fullbokat. Vi är vana vid att det blir många epost och telefonsamtal innan våra kunder sätter sig på planet söderut. Vi svarar så gärna efter bästa förmåga. Det är en viktig del av vår service att få dela med oss av vår långa erfarenhet. Vi har funnits längre i Sydafrika än någon annan svensk resebyrå.
Vi tar inte ut några extrakostnader, pålägg eller avgifter av våra kunder så länge vi använder våra partners: alltså hela utbudet av boenden, hyrbilar och safari som finns på vår hemsida. Det kostar alltså inte mer att låta oss göra jobbet än att försöka boka själv.
• Vi erbjuder trygghet. Svenska Afrikakompaniet är ett svenskt företag och följer svensk lagstiftning.
• Vi har ställt lagstadgade ekonomiska garantier till Kammarkollegiet.
• Alla afrikanska företag i resebranschen kräver en del eller hela kostnaden i förskott, det gäller boenden, safari och i vissa fall hyrbilar. Hos oss kan ni tryggt göra alla betalningar till svensk bank – i kronor, USD och Euro, allt för att slippa onödiga bank- och växlingskostnader. Ni slipper alltså att på egen hand ta risken att försöka transferera pengar eller att lämna ut kreditkortsnummer.
Varmt välkomna!