Migunga Forest Camp

lakemanyaragiraffer

Migunga Tented Camp ligger inbäddat i ett lugnt hörn nordväst om Lake Manyara. Lägret är idealiskt beläget i skuggan av en akaciaskog, bara fem minuter från ingången till Lake Manyara National Park. Det är ett idealiskt basläger för att upptäcka de vackra omgivningarna runt Lake Manyara. Vi kan också rekommendera ett besök i den färgstarka staden Mto Wa Mbu.

klein-migunga_TC_23

Migunga Tented Camp ligger i en akaciaskog och består av 21 permanenta tält på upphöjda plattformar, alla med eget badrum och en privat veranda med utsikt över den lummiga skogen. Alla tält är diskret placerade runt en central glänta och erbjuder skugga och avskildhet, men ändå bara en kort promenad till restaurangen och baren.

På Migunga du vaknar på morgonen till ljudet av skogen, men solen hittar fram genom höga träd. På eftermiddagen kan du roa dig med cyklelturer eller njuta av att titta på hur aporna hoppar runt i gläntan.

Det finns 21 semi-lyx tält, alla med badrum, dusch, WC, handfat, handdukar, tvål och vatten på flaska. Sängarna är utrustade med myggnät, mygga spolar och mygga rum spray, ljus och tändstickor. Det finns elektrisk belysning i tältet och badrum.
Restaurang med fyra rätters meny som byts varje dag.

klein-migunga_TC_24

klein-migunga_TC_2

klein-migunga_TC_6

Här kan du se priser för våra safari i Tanzania

Priserna är inte garanterade och kan när som helst ändras.

Posted in Lake Manyara.