Lemala Kuria HIlls

gnuer

Här talar vi om lyx mitt i vildmarken. Lemala Kuria Hills Lodge ligger i Wogakurya Hills, nära Marafloden på den tanzaniska sidan av gränsen mot Kenya.
Detta är längs korridoren för den världsberömda migrationen av gnuer varje år.
Lodgen har ren och modern design i afrikansk stil. Varje tält ligger noggrant positionerat bland stenblock och kullar för att garantera avskildhet och spektakulära vyer över mjuka grässluttningar, öppen skog och trädkantade bäckar - allt karakteristiskt för norra Serengetis landskap.

9kuria-hills-1

Makalös utsikt från bar, matplats, pool och utsiktsdäck. Gästerna kan njuta av flera matställen i lägret, eller ute i skogen, med ett urval av nylagade varmrätter och desserter. Te serveras på eftermiddagen före game drive och cocktails vid solnedgången på en kopje med utsikt över Isuriadalen.

I ett separat tält ute i naturen ligger Melengali Spa, med massage och manikyr i en lugn, naturlig miljö. Vare sig du är här för gnu-migrationen mellan juni och oktober eller vid andra tider på året är Lemala Kuria Hills en plats för lyx och skönhet där du kan koppla av eller utforska det fantastiska djurlivet och scenerierna.

11kuria-hills-3

50lemala-cubs-34aaaa

10kuria-hills-2

Här kan du se priser för våra safari i Tanzania

Priserna är inte garanterade och kan när som helst ändras.

Posted in Serengeti.