Unguja Lodge

Unguja Lodge, på Zanzibars sydvästra strand Kizimkazi, är en lyxig resort med 11 stora villor i en härlig grön trädgård där små apor hoppar mellan träden. Lodgen byggds av en välkänd arkitekt, i en stil som får en att häpna – allt bara smälter in i naturen.

Tidvattnet gör att stranden ibland är täckt av korallrev, men då kan man istället lägga sig vid den fina poolen och njuta av en drink eller gå ut på en rundtur i byn med Mr Rashid, som jobbar här.

ungujahav

Unguja Lodge är mycket involverad i olika projekt i Kizimkazi, de köpte bland annat en ny vattenpump till byn för dricksen som Mr Rashid samlat av de gäster som varit med på hans rundtur.

Villorna är enormt rymliga, på nedre våningen har man ett stort badrum och separat toalett, en lounge och ett stort sovrum. Sovrummet kan stängas av helt medan de andra rummen bara har halva väggar och inga fönster, man lever verkligen mitt i naturen - men med alla bekvämligheter!

ungujahus1

Det finns ett loft med en himmelssäng under moskitnätet, och man sover halvt under bar himmel om man vill,  istället för att lägga sig i sovrummet!

Det perfekta, lugna, smakfulla boendet för er som söker något utöver det vanliga.

8 av villorna har havsutsikt (en av dem familjevilla), och 3 villor är byggda kring enorma baobabträd och har egna små pooler.
Baobabvillorna och familjevillan har luftkonditionering medan de villor som har havsutsikt har en takfläkt och svalkas av havsbrisen på nätterna.

ungujalodgedykning

ungujabar

ungujabed

Här kan du se priser för våra hotell på Zanzibar

Priserna är inte garanterade och kan när som helst ändras.

Posted in Zanzibar.