Inför din resa

Fyll i detta formulär för att godkänna våra resevillkor och ge oss den information vi behöver för att göra din resa så angenäm som möjligt.

"*" indicates required fields

Namn*
Fyll i namn på alla medresenärer, samt om det är barn deras ålder vid resans början.
Är du allergisk mot något? Berätta vad. Är det någon i familjen som inte äter kött? Berätta gärna vem. Finns det annan tillgänglighetsinformation vi bör känna till för att göra resan mer angenäm kan du fylla i det här.
Flightnummer samt tider (fyll i detta om ni bokat flyg själva, utan inblandning från oss, så vi vet när ni kommer fram)
Fyll i eventuella inrikesflyg som ni har bokat själva
Ska du göra safari i Kenya eller Tanzania behöver vi kopior på informationssidan på ditt pass, där sådant som namn, födelsedatum och giltighetstid syns tidigt. Vi skickar vidare bilden till våra partners och raderar dessa efteråt.
Drop files here or
Accepted file types: jpg, png, pdf, Max. file size: 10 MB, Max. files: 6.
  Jag har en giltig reseförsäkring*
  Se till att dubbelkolla vad som gäller för din reseförsäkring i god tid innan du åker, och komplettera eventuellt med ny försäkring skulle du vilja ha bättre skydd. Ta gärna med en kopia på försäkringsbrevet så du vet vem du kontaktar om något skulle hända.
  Namn och telefonnummer till någon vi kan nå i händelse av olycka eller nödfall.

  Afrikakompaniet och Peace Parks

  Varje år skänker vi på Afrikakompaniet en del av vår vinst till ideella organisationen Peace Parks. De jobbar mot tjuvjakt och för en hållbar lokal ekonomisk utveckling, med syftet att skapa tillväxt i södra Afrika.
  Vi ber också våra resenärer att skänka pengar till organisationen. Givetvis är det frivilligt, men om varje resenär skänkte 1 procent av totalkostnaden för sin resa till Peace Parks skulle vi verkligen kunna göra skillnad. Läs mer om Peace Parks viktiga arbete här.
  Om du kryssar "JA" nedan, lägger vi till 1 procent av er totala resekostnad som en extra post på er slutfaktura. Kostar resan 10 000 kronor blir det 100 kronor extra.

  Donation till Peace Parks*
  Jag godkänner Afrikakompaniets villkor*
  Godkänner du inte våra resevillkor förbehåller vi oss rätten att avboka resan.
  Här finns länkar till Afrikakompaniets resevillkor samt personuppgiftspolicy.
  Max. file size: 50 MB.
  This field is for validation purposes and should be left unchanged.

  .