Boka en gratis resekonsultation och dröm dig bort!
Tips inför din resa till Kenya - ta med kameran så du kan ta bilder på djuren du ser, som lejonhannen här
15 tips inför din resa till Kenya
November 20, 2020
Är detta kanske den bästa stranden på Zanzibar? Stora stenar omfamnar ett azurblått hav, med kritvit sandstrand i förgrunden
Bästa stranden på Zanzibar – 6 oemotståndliga tips
December 8, 2020
Tips inför din resa till Kenya - ta med kameran så du kan ta bilder på djuren du ser, som lejonhannen här
15 tips inför din resa till Kenya
November 20, 2020
Är detta kanske den bästa stranden på Zanzibar? Stora stenar omfamnar ett azurblått hav, med kritvit sandstrand i förgrunden
Bästa stranden på Zanzibar – 6 oemotståndliga tips
December 8, 2020
Visa alla

Boka en gratis resekonsultation och dröm dig bort

Boka en gratis resekonsultation med oss på Afrikakompaniet och dröm dig bort. Planeringen är trots allt halva nöjet med semestern.

Visste du att man blir nästan lika lycklig av att planera sin resa som att åka iväg på den? Oavsett om du vill komma iväg nu eller senare kan ingen tygla din fantasi och dina drömmar. Boka en konstnadsfri resekonsultation i dag – så är du väl förberedd så fort tillfälle ges.

Nu erbjuder vi på Afrikakompaniet möjligheten att boka en gratis resekonsultation online med mig, Tina Sayed Nestius. Boka nu så får du en 20 minuter lång konsultation online – helt gratis och du förbinder dig inte till något.

Jag svarar på alla dina frågor, ger tips och idéer på vad som passar just dig och ditt resesällskap. När samtalet är över skickar jag en gratis resplan med ungefärliga priser så att du i lugn och ro kan drömma dig bort till Afrika. Givetvis förbinder du dig inte till något.

Vare sig du drömmer om lugna dagar på kritvita stränder på Zanzibar eller Moçambique, strapatsfylld äventyr i natursköna miljöer i Sydafrika, häftig safari på savannen, fantastiska mat- och vinupplevelser eller en kombination av allt det där och mer kan vi hjälpa dig.

Boka en gratis resekonsultation i onlinealmanackan nedan så skickar vi en inbjudan till dig. Standardmötestypen är Zoom, vill du köra på något annat vis är det bara att mejla mig så fort du har fått din bekräftelse och säga hur du vill ha det så hittar vi en lösning som funkar.

Jag har bokat en gratis resekonsultation – vad gör jag nu?

Om du har idéer om vilka länder du vill besöka eller vilka aktiviteter du gillar, är det en bra hjälp för mig att få reda på det i förväg. Berätta gärna hur många ni är som vill resa, om du har någon aning om när på året och vilken ålder det är på eventuella barn som ska med. Men du måste inte veta allt detta. Det räcker att du är närvarande och nyfiken! Du kanske vill ha papper och penna bredvid, men det är heller inget tvång – jag kan skicka länkar på det vi har pratat om efter vårt samtal.

Vad kan jag förvänta mig om jag bokar en kostnadsfri resekonsultation?

Du får 20 minuter av min tid där jag svarar på alla dina frågor om att resa i södra och östra Afrika. Kan jag inte svaret på frågan direkt får du givetvis svar via mejl efter konsultationen.

Jag ger tips och inspiration på vad för typ av resa som kan passa dig och dina medresenärer, utifrån de intressen du har. Efter avslutad konsultation kan jag skicka en (eller flera) färdig resplan med ungefärliga priser på det vi har diskuterat. Du förbinder dig inte till något, och det kostar heller ingenting.

Afrikakompaniet kan komma att kontakta dig längre fram med erbjudanden och inbjudningar till evenemang, när det är möjligt att samlas igen. Du kan när som helst avböja sådan kontakt (även i direkt samband med konsultationen).

Så – vad väntar du på? Jag längtar efter att prata med just dig om Afrika.

Dröm nu - res sen! Tina Sayed Nestius framför en giraff vill att du drömmer nu genom att boka en gratis resekonsultation med henne

1 Comment

  1. […] på att veta mer om malariafri safari? Boka in en kostnadsfri resekonsultation eller kontakta oss med dina önskemål, så hjälper vi dig att skapa […]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.