Om oss - Afrikakompaniet

Välkommen till Afrika!

Vi har funnits på plats i Sydafrika sedan 1993, och vår vd är född och uppvuxen i Kenya. Vi kan vår region grundligt. Afrikakompaniets specialitet är skräddarsydda resor för privatpersoner, familjer och grupper. Helst bokar vi de där små personliga och vänliga ställena och undviker de stora opersonliga hotellen. Vi jobbar framför allt i södra Afrika och östra Afrika, men självklart erbjuder vi mycket mer.

Vi har många alternativ på safari i Sydafrika, Botswana, Namibia, Tanzania och Kenya. Men arrangerar även resor för att besöka gorillorna i Uganda och Zambia eller lemurer i Madagaskar.

Önskar du sol och bad finns det en mängd olika platser, alla med olika karaktärer. Utforska alla alternativ som finns på hemsidan eller skicka ett mejl med dina önskemål. Vi syr ihop något som passar – allt från gourmetresor till campingäventyr i Afrikas vilda bush.

Undrar du över hur det går till att boka hos oss? Läs svaren på de vanligaste frågorna vi får här.

Tina Sayed Nestius
(flankerad av Annika Haslecker och Bente Rieser)

Svenska telefonnummer:

08-55921188, 08-50004409
(Vi svarar på de svenska numren oavsett i vilket land vi befinner oss, utan extra kostnad för dig)

Sydafrikansk telefonnummer:

+27 21 8136013

Epost:

info [a] afrikakompaniet [punkt] se

Om kontoret råkar vara obemannat när ni ringer så skicka ett mejl så hör vi av oss, oftast redan samma dag.

 

Så funkar det att boka med oss:

1. Du har en dröm om att uppleva Afrika…

Du vill kanske åka på safari, spela golf, sola och bada eller besöka Sydafrikas vingårdar.

2. Du kontaktar oss…

…och berättar om din dröm.
Vi frågar efter dina intressen, vilka ni är som ska åka, när ni vill åka och budget. Ju mer information vi får, desto lättare kan vi skapa en resa som motsvarar era förväntningar.

3. Vi hjälper dig…

…förverkliga din dröm. Vi skräddarsyr ett eller flera förslag utifrån dina önskemål – till ingen extra kostnad. Vi ger dig information om dina resmål och bokar guidade turer, restaurangbesök och allt annat som förgyller din upplevelse.

4. Du bestämmer…

…hur drömmen ska bli verklighet. Ibland är förslaget du fått helt rätt, ibland vill du förlänga vistelsen på ett ställe eller förkorta någon annanstans. Så fort allt är bestämt och bokat skickar vi en första delfaktura. De flesta boenden vill ha 20-50% för att bekräfta.

5. Snart blir drömmen verklighet!

45-60 dagar innan avfärd skickar vi en slutfaktura och kontrollerar alla detaljer.
Vi lägger inte på några extra avgifter utan det kostar precis som om du hade bokat själv över internet. Skillnaden är att du fått tillgång till vår expertis och tryggheten av att arbeta med ett svenskt företag som lyder under svensk lag, och har ställt ekonomiska garantier hos Kammarkollegiet.
När allt är betalat får du vouchers/bokningsbekräftelser för det som är bokat.

6. Drömmen uppfylls!

Du och de dina kommer iväg på er drömresa. Givetvis finns vi tillgängliga hela tiden om det skulle uppstå något problem eller om ni har praktiska frågor.

Kontakta oss