Så jobbar Afrikakompaniet

När vi bokar din drömsemester i Afrika lägger vi stor vikt vid att du får personlig service. Vi vill att du som vår kund ska få bästa möjliga upplägg från början vilket innebär att vi behöver veta mycket om dina förväntningar och önskemål. Vi gör detta utan att lägga på extra avgifter – du betalar precis detsamma för din resa som du hade gjort om du hade bokat via någon av de stora internetsajterna.

Vi på Afrikakompaniet lägger mycket tid på din drömresa. Vi bokar helst ställen vi varit på själva, eller som våra pålitliga partners kan garantera erbjuder bra service – oavsett komfortnivå.

Innan vi börjar planera din resa vill vi gärna prata med dig, antingen över telefon eller via till exempel Zoom. Vi vill få reda på vad du vill uppleva på din drömsemester i södra eller östra Afrika. Utifrån det vi kommer fram till under samtalet tar vi fram ett – eller kanske till och med flera –  skräddarsydda förslag som passar dig och ditt resesällskap. 

En elefant kliver framför en safaribil. I bilen sitter några turister. Elefanter är en väldigt vanlig syn för den som är på safari i Zimbabwe.

Är du på jakt efter den billigaste resan du kan hitta? Vill du skanna av internetsajterna för att jämföra var du kan bo med mest rabatt? Kollar du runt bland flera olika resebyråer för att se vilken som kan ge dig ett mest fördelaktigt upplägg?

Då är vi nog inte rätt resebyrå för dig. 

En resa till Afrika är en investering. Vi är måna om att dina turistpengar ska så långt som möjligt gå till lokala, gärna familjeägda bolag på ditt resmål, i stället för till stora internationella koncerner. Detta innebär att vi inte pressar några priser, utan försöker ge dig så mycket värde som möjligt – oavsett din budget. Vi tror på ett fortsatt resande trots klimatkrisen, men det måste ske på ett så hållbart sätt som möjligt. 

en strandremsa som syns från ovan, udda strand på Nosy Iranja, en höjdpunkt på din resa till Madagaskar

Din drömresa till Afrika är också  en investering i tid. Vår arbetstid. Att ta fram skräddarsydda förslag utifrån dina önskemål och preferenser kan ta en bra  stund.  Att hitta just det där boendet som kan passa dig, din mamma eller dina barn. Ibland måste vi göra research och kontakta nya leverantörer. Vi har inga “standardresor” eller standardkoncept. Vi lägger gärna mer tid på färre resenärer, för att kunna ge er bäst service och härligast resa.

Trots det tar vi inget extra betalt för allt detta. Du betalar precis samma summa för semestern som du hade gjort om du bokat via någon av de stora internetsajterna. Men du får så mycket mer. Mer tid att drömma om resan. Fler initierade tips på saker att göra på ditt resmål. En resplan skräddarsydd just för dig och ditt sällskap.

Och oavsett hur vi sätter ihop din drömresa är du garanterad tryggheten av att boka med ett svenskt företag som ställt lagstadgade garantier hos Kammarkollegiet, och följer paketreselagen

Om du är intresserad av det är du varmt välkommen att höra av dig. Boka in en tid via Zoom, skicka ett mejl eller ring direkt till oss. 

Vi längtar efter att skapa just din drömresa.