3 dagars budgetsafari i södra Tanzania

Dag 1

Tidigt, redan klockan 7, lämnar ni Dar Es Salaam för att åka mot Mikumi National Park. Ni hinner med en safaritur i parken innan det är dags för lunch på ert boende. Efter lunchen beger ni er ut i parken för ännu en safaritur, innan det är dags för middag på lodgen.

Dag 2

I dag blir det en heldag i parken – med medhavd matsäck som äts på en härlig utsiktsplats. I parken finns ett stort djurliv, ni kommer att få se bufflar, antiloper och mängder med andra djur.

När ni känner er klara med djuren är det dags att åka mot ert boende för natten, i morgon tar äventyret slut!

Dag 3

Efter en smarrig och mättande frukost checkar ni ut från lodgen. Äventyret är över och det är dags att ta sig vidare mot Dar Es Salaam igen.

Får du mersmak kan vi givetvis ordna en fortsättning på safarin.

Kostnad:

Från cirka 15 000 SEK per person i delat dubbelrum. Priserna varierar beroende på säsong och boende. Självklart går det att anpassa resan efter era önskemål.

I priset ingår transport i safaribil med guide från Dar es Salaam, safariturer enligt beskrivningen och boende på safarilodge inklusive alla måltider.  I priset ingår inte internationellt flyg ToR Dar Es Salaam eller transport till och/eller från Zanzibar.

Börja ditt äventyr här, genom att fylla i formuläret.