Senalala – prisvärd all-inclusive safarilodge - Afrikakompaniet
Elefanter på Chobefloden, sett på kryssning med Chobe Princess
Elefantbonanza på kryssning med Chobe Princess
November 24, 2019
Tävling Instagram sociala medier Afrikakompaniet
Tävling – vinn din nästa resa med Afrikakompaniet!
November 28, 2019
Elefanter på Chobefloden, sett på kryssning med Chobe Princess
Elefantbonanza på kryssning med Chobe Princess
November 24, 2019
Tävling Instagram sociala medier Afrikakompaniet
Tävling – vinn din nästa resa med Afrikakompaniet!
November 28, 2019
Visa alla
Senalala – prisvärd all-inclusive safarilodge

Senalala Safari Lodge i Klaserie-reservatet nära Hoedspruit är en av de bästa safarilodgerna vi bott på i Krugerområdet. Och prisvärd, trots att det är all-inclusive.

Senalala Safari Lodge

Varför? Så fort du anländer är du en del av familjen, och behandlas därefter. Med enbart 8 rum och alltså plats för max 16 gäster, blir det en härlig och personlig upplevelse. Alla är otroligt välkomnande.

Rummen:  De åtta fräscha rummen (två i varje “stuga) är inte supervackra på utsidan men väldigt fina på insidan. Otroligt bekväma med både AC och fläkt, samt utsikt över vattenhålet. Badrummen är stora, fräscha och fina.

Stilen: Enkel, funktionellt och bekvämt är ledorden på Senalala. Rummen är som sagt bekväma, även de gemensamma lokalerna är byggda i samma stil. Det finns härliga skinnmöbler i dem. Alla gäster uppmanas att ta för sig av kaffe, te och annan dryck närhelst de vill.

Guiderna: James Steyn, Senalalas chefsguide, är en av de bästa guiderna i hela Sydafrika. Den som vill ha en upplevelse utöver det vanliga ska boka in en Bush Walk med honom – det är garanterat riktigt häftigt. Givetvis håller alla guiderna på lodgen riktigt hög klass.

Maten: På Senalala serveras ingen lyxkost men maten är rejäl, god och mättande. Gästerna kallas till varje måltid genom att någon i personalen trummar högt. Därefter förväntas alla sitta vid samma bord. Väldigt trevligt att kunna dela safariupplevelser på det viset.

Poolen: Trevlig pool i trädgården där det är möjligt att få syn på en och annan bushbuck. Att simma längder är kanske inte att rekommendera, men det finns ett gym på området för dig som vill motionera.

Allroundkänsla: Familjärt ställe som ger utomordentliga safariupplevelser. Hit ska du åka om du verkligen vill lära dig om safari och guidning som konstart. James Steyn är väldigt generös med sin kunskap.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.