Därför kostar det inget extra att boka med oss
KwaMbili Game Lodge – prisvärt och populärt
August 16, 2019
bra bilder på safari
Så tar du bra bilder på safari
September 6, 2019
KwaMbili Game Lodge – prisvärt och populärt
August 16, 2019
bra bilder på safari
Så tar du bra bilder på safari
September 6, 2019
När du bokar din resa med Afrikakompaniet betalar du inga extra avgifter. Alls. Tvärtom får du mycket mer för pengarna än om du bokar direkt via internet.

Det är ofta som folk frågar vad det kostar att boka via oss. Och det gläder mig att säga att det kostar absolut ingenting alls. Rent teoretiskt hade du kunnat leta upp alla boendena på internet och betala via booking.com, hotels.com eller någon annan bokningstjänst och det skulle inte kosta dig ett öre mindre.

Precis som dessa onlinetjänster får vi en procentandel av ditt boendekostnad som tack för att vi förmedlar er som gäster. Vi är hårda med våra partners och kräver att de inte saluför sig till lägre priser än de vi förmedlar någonstans online Men till skillnad från bokningstjänster online gör vi så himla mycket mer. Vi har en ständig dialog med dig för att ta reda på vad du gillar. Kommer med förslag på sådana boenden och upplevelser som vi tror eller vet skulle passa. Avråder dig från att åka för långt. Bokar restauranger som vi vet är bra. Skulle något hända med något av era boenden försöker vi lösa något annat.

Ja, det är superbra att kunna boka sitt resande online, och med tjänster som Tripadvisor och Booking blir processen lättare. Men ibland är det enklare att låta någon annan göra jobbet – det spar tid och faktiskt även pengar. För en tjusig bild på internet slår aldrig personlig erfarenhet och kunnande – vi har beskökt de flesta av de lodger och boenden vi förmedlar.

Kort sagt – det kostar inget extra att boka via oss och du får betydligt mer för pengarna.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.