KwaMbili Game Lodge – prisvärt och populärt - Afrikakompaniet
Peponi Hotel Shela
Lamu – en av mina topp tre öar i världen
August 2, 2019
Därför kostar det inget extra att boka med oss
August 19, 2019
Peponi Hotel Shela
Lamu – en av mina topp tre öar i världen
August 2, 2019
Därför kostar det inget extra att boka med oss
August 19, 2019
Visa alla
KwaMbili Game Lodge – prisvärt och populärt
KwaMbili Game Lodge i Krugerområdet är ett av våra populärasta boenden. Det är prisvärt med underbar service, entusiastiska och kunniga guider och väldigt familjärt.

Varför? Kombinationen bra priser med oslagbar service är svår att matcha. Du blir en del av familjen så fort du anländer. Stämningen är avspänd och välkomnande.

Rummen: På KwaMbili Game Lodge i Thornybush-reservatet bor du antingen i enskilda stugor eller lyxiga tält med halmtak. Stugorna ligger närmast huvudbyggnaden och har AC, inomhusbadrum och en liten altan, medan tälten ligger lite längre ifrån, med utsikt över bushen och utedusch. Här finns plats för max 10 gäster så väldigt personligt och trevligt.

Stilen: Romantisk Out Of Africa möter safaripryttlar. Lodgen har en samling afrikanska masker som är väldigt imponerande. Det är gediget men lite romantiskt.

Maten:  Bra, rejäl mat utan krusiduller. Supergott och när vi var där var det managern som la mycket tid på att komponera olika maträtter och menyer.

Poolen:  Är liten men alldeles tillräcklig för att svalka av sig efter safarin.

KwaMbili Game LodgeSafarin: En fantastisk upplevelse. Vår guide hette Brandon, och var trevlig, kunnig och avslappnad. Förutom att han gjorde våra game drives riktigt intressanta fick vi möjlighet att gå på en Bush Walk med honom. Hans genuina kärlek och intresse för djuren var otroligt smittsam, och vi lärde oss väldigt mycket om allt från myror och myrstackarnas olika ventilationssystem till vårtsvin och leoparder.

Allroundkänsla: Det är inte förvånande att det här stället är en av våra populäraste safariboenden, med många gäster som återkommer gång på gång. Det är mysigt, personligt och präglas av en genuin servicekänsla. Du får otroligt mycket för pengarna på KwaMbili Game Lodge.

Vill du bo på Kwambili Game Lodge? Du kanske vill veta mer om när är bästa tiden att åka till Sydafrika, hur du ska tänka när det gäller dricks och kanske vill du kombinera din safari med några dagar i Kapstaden eller en tur längs med Garden Route.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.