RESA Migrationen i Kenya, 4 dagar - Afrikakompaniet

Den stora migrationen

Dag 1

Du blir hämtad på ditt boende eller flygplatsen tidigt på morgonen, vid 7.30. Därefter åker ni med egen guide mot Masai Mara-reservatet. Givetvis stannar ni till vid Great Rift Valley Viewpoint där ni kan fotografera de dramatiska omgivningarna och kanske köpa en souvenir eller två.

Resan fortsätter igenom Rift Valley tills ni anländer till slutdestinationen och ert hem de närmaste tre nätterna: Masai Mara.

Ni äter en god lunch på lodgen, därefter blir det en game drive i parken. När det börjar skymma är det dags att åka tillbaka till lodgen för middag – och tidigt i säng! Det är mycket att upptäcka de närmaste dagarna.

Lions in Masai Mara lejon big five

Dag 2-3

Efter frukost på lodgen får ni med er en matsäck och därefter blir det en heldag i Masai Mara. Det finns över 450 djurarter i området och ni kommer förmodligen att se alla i Big 5, flera av dem på jakt efter de miljoner gnuer, zebror och antiloper som förflyttar sig genom parken i sin strävan efter bättre föda. Förbered dig på ett par häpnadsväckande dagar och glöm för guds skull inte att ladda kamerabatterierna!

Dag 4

Efter en god frukost på lodgen är det dags att checka ut och åka tillbaka mot Nairobi. Ni äter lunch på vägen och är framme i stan vid 15.30-tiden – lagom för att fortsätta mot nästa äventyr!

Elefant, safari Sydafrika, Östra Kap

Kostnad:


Från cirka 12 500 SEK per person i delat dubbelrum. Priserna varierar beroende på säsong och boende. Självklart går det att anpassa resan efter era önskemål.

Börja ditt äventyr här, genom att fylla i formuläret.

[forminator_form id=”4926″]