Varför ska du anlita en resebyrå? - Afrikakompaniet
safari Sabi Sands Nottens
7 saker du inte ska göra på safari
July 10, 2019
Rovos Rail Victoria Falls
Något att se fram emot…
July 18, 2019
safari Sabi Sands Nottens
7 saker du inte ska göra på safari
July 10, 2019
Rovos Rail Victoria Falls
Något att se fram emot…
July 18, 2019

Ja, det undrade jag också när vi skulle åka till Sydafrika för första gången. Varför ens anlita en resebyrå när allt går att boka via nätet? Men jag lärde mig ganska fort att det behövdes. Du vinner verkligen på att boka med oss när du ska boka din drömresa till Afrika.

Därför ska du anlita en resebyrå

  1. Det kostar inte mer än om du bokar själv. Det här kommer som en överraskning för många så det är lika bra att slå fast det tidigt. Vi tar inget extra betalt av dig för att boka gästhus, safaris, hyrbil med mera. I stället får vi en procentandel av boendena och hyrbilsfirmorna. Detta för att vi underlättar för dem att få kunder. Enda gången du behöver betala en avgift är om du först bokar med oss men sedan avbokar. Då tar vi ungefär 5% av resebeloppet för att täcka våra fasta kostnader. Åker du på din resa kostar det exakt samma som om du bokade allt via en internettjänst.
  2. Vi har kunskap om våra resmål. Vi har varit på de flesta av de ställena vi bokar. Vi har bott där, ätit deras mat och vet vilken slags service de erbjuder. Vi vet att en halvdan hemsida kan dölja en riktig liten pärla. Vi vet hur lång tid det tar att transportera sig mellan orterna och kan ge dig boendetips som passar din familj eller din grupp. Kort sagt – när du anlitar en resebyrå får du förstahandsinformation. Vi vill ju att du ska ha den absolut bästa upplevelsen.
  3. Personlig service. När du väljer att anlita en resebyrå får du kontakt med en och samma person som följer dig hela vägen, från dina första frågor via mejl till telefonsamtalet när du kommit fram. Vi är givetvis tillgängliga även när du är på resande fot, om något oförutsett skulle hända.
  4. Vi tar hand om allt. Speciellt den som ska till Sydafrika kan lätt bli överväldigad av valmöjligheterna. Vi ser till att du får hyrbil om du vill det, bokar transfer om det behövs och håller kontakten med boendena – så slipper du lägga tid på det.
  5. Trygghet och säkerhet. Vi har ställt lagstadgade garantier hos Kammarkollegiet. I och  med att du bokar hela din resa hos oss är det vi som har ansvaret om något skulle hända.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.