Något att se fram emot... - Afrikakompaniet
Varför ska du anlita en resebyrå?
July 12, 2019
Nottens Bush Camp – femstjärnigt och fantastiskt
July 19, 2019
Varför ska du anlita en resebyrå?
July 12, 2019
Nottens Bush Camp – femstjärnigt och fantastiskt
July 19, 2019

Livet som resebyråchef är ganska omväxlande och väldigt innehållsrikt. Till exempel har tiden sedan juni och framåt nu ungefär mest bestått i att göra hemsida. Plus en del annat administrativt jox, så klart. Det har varit ganska så arbetsintensivt men nu börjar det lugna ner sig lite. Jag vet att hösten brukar bestå av väldigt mycket admin och ganska mycket betalningar – våra kunder reser från november till februari som mest, så då har jag också som mest att göra.

Men några roliga grejer har jag att se fram emot. I våras var jag med på en mässa för resebolag med inriktning på Afrika och då vann jag fyra nätter på två olika lodger i Zimbabwe. En vid Victoria Falls och en i Hwange National Park en bit därifrån. Jag resonerade som så att ska jag bo gratis på två ställen har företaget råd att bekosta boenden på några fler orter och vips! så har jag och min man tio dagars vistelse i Vic Falls-området att se fram emot i oktober. Det jag är mest pepp på är att vi ska hänga med på en tvådagarssegling på Chobe Princess, på Chobefloden, och åka på flodsafari. Det har jag aldrig gjort! Men vi ska också besöka en annan safarilodge samt ytterligare två boenden i Vic Falls. Peppen!

Och i dagarna blev det klart att vi åker till Kenya i december, i nästan tre veckor. Jag har släkt där som jag vill träffa, och dessutom släkt från andra delar av världen som kommer hem. Så vi hänger på min favoritö Lamu i nio dagar och kollar samtidigt in ett nytt boende. Efter några dagar i Nairobi ska vi dessutom till Masai Mara men undviker de stora folkmassorna i parken för att bo på intima små tältläger. Det är ställen som dessa jag hoppas att våra resenärer vill komma till. Vi bor på fyra olika läger fyra olika nätter så även om det blir roligt (jag ÄLSKAR ju safari) blir det väldigt mycket flyttande. Tur att vi har hunnit slappna av så mycket innan…

Och och och… Hela familjen åker kanske till Sydafrika i påsk! Med hela familjen menas jag, min man, mina två bonusdöttrar samt en svärson och ett bonusbarnbarn. Det ska bli himla roligt att visa dem landet vi förälskat oss i.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.