African Breeze i Knysna – hemtrevligt och fräscht till pangpris
dricks på safari i Kenya - så mycket ska du ge
Dricks i Kenya – så mycket ska du ge
September 7, 2020
Dricks i Sydafrika,
Dricks i Sydafrika –  allt du behöver veta
September 14, 2020
dricks på safari i Kenya - så mycket ska du ge
Dricks i Kenya – så mycket ska du ge
September 7, 2020
Dricks i Sydafrika,
Dricks i Sydafrika –  allt du behöver veta
September 14, 2020
Visa alla

African Breeze i Knysna – hemtrevligt och fräscht till pangpris

Ett hemtrevligt gästhus som känns oerhört lyxig – till budgetpris. African Breeze i Knysna är ett fantastiskt boende. 

Varför: African Breeze Guest House ligger på Leisure Isle i Knysna-lagunen. Och till Knysna måste du komma när du besöker Garden Route. Enda sättet att komma till Leisure Isle är genom en smal väg från fastlandet, någon kilometer från centrala Knysna. Och är du ute efter hålligång ska du definitivt inte bo här. Men vill du ha lugn och ro, fantastiska omgivningar och några hundra meter till ett behagligt hav är detta stället för dig. Knysna är känd för sina hisnande vyer men då gästhuset ligger på en ö, mitt i ett villaområde, finns ingen utsikt att tala om. Det gör ingenting för poolområdet och trädgården är superfina – och det är förmodligen anledningen till att priserna är så överkomliga. Det är personligt, hemtrevligt och du blir välkomnad som en i familjen direkt du anländer. Du kommer inte att vilja åka härifrån.

Rummen: På detta gästhus finns enbart 5 fräscha rum, alla med samma höga standard. Det finns familjerum där 2 mindre barn får plats – har ni tonåringar rekommenderas att ni hyr två rum. Inredningen går i rött, beiget och vitt, allt är oerhört fräscht och fint. Varje rum har en trevlig liten uteplats där ni kan ta en kvällsdrink eller sitta och läsa en bok.

African Breeze Knysna rum

Stilen: Precis som många andra gästhus i Sydafrika satsar man på att hålla det fräscht och enkelt, med vita möbler och afrikanska detaljer och dekor.

Poolen: Poolområdet är min absolut favorita plats på detta gästhus. Poolen är stor med plats för många personer. Det finns gott om solbäddar och möjlighet att ligga och sola en bit ifrån eventuella andra gäster. Eller ta med dig ett glas vin och njut av en skön fördrink innan det är dags för kvällens middag inne i Knysna.

African Breeze Knysna, pool area

Maten: Jag minns servicen på African Breeze som strålande. Frukosten var väldigt god och väldigt mättande.

Allroundkänsla: Som sagt är detta ett otroligt hemtrevligt ställe som både vi och våra kunder älskar. Den familjära känslan, de fräscha omgivningarna och det faktum att det är bara några hundra meter bidrar till att göra detta till en av våra favoriter bland boenden i Sydafrika.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.