Därför ska du välja Afrikakompaniet för din drömresa - Afrikakompaniet
Sydafrika öppnar för inrikesresor
Sydafrika öppnar för inrikesresor
August 18, 2020
dricks på safari i Kenya - så mycket ska du ge
Dricks i Kenya – så mycket ska du ge
September 7, 2020
Sydafrika öppnar för inrikesresor
Sydafrika öppnar för inrikesresor
August 18, 2020
dricks på safari i Kenya - så mycket ska du ge
Dricks i Kenya – så mycket ska du ge
September 7, 2020
Visa alla

Därför ska du välja Afrikakompaniet för din drömresa

Vi älskar Afrika och dess invånare – och vill att du ska känna samma sak. Därför ska du välja Afrikakompaniet för din drömresa.

Men det finns betydligt fler anledningar att välja oss som resebyrå när du ska realisera fantasin om att åka till Afrika. Därför tänkte jag upprepa några av dem här.

  1. Du får mer för dina pengar. Att boka via oss kostar exakt lika mycket som om du skulle boka hela resan själv med hjälp av till exempel booking.com. Vi tar nämligen inte ut några extra avgifter. Men med Afrikakompaniet som ciceron ser vi också till att du får kortast möjliga restid, vi ser till att du inte kör för långa sträckor och ger tips om smultronställen du kanske inte känner till eller har hört talas om. Vi hjälper dig med restaurangtips och idéer på saker att göra. Vi sätter ihop bästa möjliga upplevelse för den budget du anger. Och skulle något hända medan du är på din resa ser vi givetvis till att lösa det. Om boendet inte håller måttet eller hyrbilen är för liten – eller något annat.
  2. Dina pengar gör så mycket nytta som möjligt. Afrikakompaniet strävar efter att i möjligaste mån arbeta med familjeägda boenden och lodger som arbetar hållbart. Det vill säga i samklang med djur, natur och de lokala samhällena. Vi ser till att du får minnen för livet samtidigt som du också gör en meningsfull resa, som skapar ekonomisk framgång för dem som behöver det mest. När du väljer Afrikakompaniet för din drömresa får du också frågan om du vill skänka en summa pengar till vår partner Peace Parks Foundation. Vi vill maximera nyttan som turister till Afrika gör.
    Välj Afrikakompaniet för din drömresa
  3. Vi vet vad vi pratar om. Jag är född och uppvuxen i Kenya och har rest brett i södra Afrika. Våra medarbetare bor i Sydafrika med lång erfarenhet av att planera resor. Vi hjälper dig inte bara med det du vet att du vill ha hjälp med, vi berättar också om det du inte visste. Upplevelserna som inte alla känner till, restaurangerna som är mer än en googling bort. Vad som passar en äldre mamma och vad som funkar för en barnfamilj. Ni känner givetvis er själva bäst men vi kan Afrika!
  4. Vi sparar dig oändligt med tid! Ska du boka en resa till Sydafrika som innehåller safari kan frågorna bli många och googlingen tar aldrig slut. Låt oss göra jobbet så du får tid över till annat. Vi gör skräddarsydda resor så det är bara att ändra på förslaget till det passar både önskemål och plånbok.
  5. En personlig upplevelse från start till slut. Från det att du kontaktar oss är det en och samma person som har hand om din resa. Vi bollar idéer med dig om du inte har klart för dig exakt vad du vill göra, vi hjälper dig med rutt och tidsplan och givetvis finns vi till hands även när du är på resmålet. Vi har hämtat upp bortglömda leksaker, ordnat med transfer av en kvarglömd surfplatta och löst ett flertal smärre problem med hyrbilar med mera.
  6. Trygghet och säkerhet. Du slipper lämna ut kortnummer till flera olika leverantörer. I stället får du allt sammanställt på faktura, som betalas till en svensk bank. Dessutom har vi ställt lagstadgade garantier hos Kammarkollegiet. Så här i Corona-tider för vi dessutom en ständig dialog med våra partners kring hälsorutiner samt återbetalningar och avbokningar – vi vill alla att våra kunder ska känna sig trygga med det de bokar.

Kostar som en Thailandsresa

Det här är några av anledningarna som jag tycker att du ska använda oss när det väl är möjligt att resa igen. Jag älskar mitt hemland Kenya och resten av kontinenten Afrika, och vill så gärna att fler ska upptäcka vilka fantastiska platser som finns. För ungefär samma pris som en familjeresa till exempel till Thailand kan du få närkontakt med lejon, elefanter och andra vilda djur, skönt strandhäng vid azurblått hav OCH hjälpa till att stoppa tjuvjakten. Det är inte fy skam.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.